KIBERJINOYATCHILIKKA QARSHI KURASHISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Ro‘ziqulov Mirzabek Pardaboyevich; Ochilov Navro‘zbek O‘roqboy o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Аnnоtаtsiyа.  Maqola  kiberjinoyatchilikka  qarshi  kurashishning  zamonaviy usullarini tahlil qilishga bag‘ishlangan. Unda kiberjinoyatchilikning asosiy shakllari, axborot xavfsizligiga bo‘lgan tahdidlar va sun’iy intellekt, blockchain texnologiyasi kabi  ilg‘or  texnologiyalarning  qo‘llanilishi  ko‘rib  chiqiladi.  Shuningdek,  maqolada huquqiy  yondashuvlar  va  xalqaro  hamkorlikning  ahamiyati  tahlil  qilinib,  amaliy tavsiyalar berilgan.