OILADA TARBIYA VA MAKTAB BILAN HAMKORLIK: ZAMONAVIY YONDASHUVLAR - Hakimova Gulchehra; Pardayeva Sevinch Botir qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  oilada  tarbiya  jarayoni  va  maktab  bilan hamkorlikning ahamiyati, shuningdek, zamonaviy yondashuvlar haqida so‘z yuritadi. Bolalarning barkamol va ijtimoiy moslashgan shaxs bo‘lib voyaga yetishi uchun ota-ona  va  ta’lim  muassasalari  o‘rtasidagi  doimiy  va  samarali  hamkorlik  zarurligi ta’kidlanadi.  Zamonaviy  texnologiyalar,  innovatsion  pedagogik  metodlar  va psixologik yondashuvlarning oilaviy va maktab tarbiyasida qo‘llanilishi ham ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, hamkorlikda yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari haqida fikrlar beriladi.