FARZAND TARBIYASIDA OILANING PSIXOLOGIK OʻRNI VA MUHIM VAZIFALARI - Mirzayeva Mastura Sharafidinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA  Farzandga yaxshi tarbiya berish ota-onaning asosiy mas’uliyatli vazifalaridan biridir.  Bu   borada  ular  har  qadamda  mas’uliyat  bilan  yondashmog‘i  lozim. Kelajakdagi yo‘li ravon bo‘lishini istagan har bir ota-onalar sarflaydigan vaqtini va harakatini  ertaning  buyuk  insonlari  bo‘lgan  farzandlarini  ulg‘aytirish  uchun sarflashlari lozim. Farzand kamoloti uchun sarflangan har bir daqiqa ertangi farovon hayot uchun tamal toshi bo‘ladi desak hech mubolag‘a bo‘lmaydi