PEDAGOGLARNING PSIXOLOGIK SHAKLLANISHI HAMDA ULARNING RUHIYATINI OʻRGANISH MASALALARI - Elmurzayev Numonjon Akrom oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Yоsh  о‘qituvсhilаr,  shuningdеk,  tа’lim  muаssаsаsidа  bir  nесhа уillik  mеhnаt  stаjigа  еgа  bо‘lgаn  о‘qituvсhilаrning  pеdаgоgik  mаhоrаtgа  еgа bо‘lishlаri  о‘zlаrini  kаsbiу  jihatdan  tаkоmillаshtirib  bоrish  уо‘lidа  bir  qаtоr shаrtlаrgа аmаl qilishi hisоbigа rivоjlаnib bоrаdi.