KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARDA XOTIRANI MUSTAHKAMLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Sobirova Shoira Arifjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Biz faoliyatimiz davomida o‘quvchilarning psixologik rivojlanishi yosh  xususiyatlari  bilan  chambarchas  bog‘liqligini  kuzatamiz.  Ruhiy  jarayonlar  va bola  ruhiyatidagi  o‘zgarishlar,  chunonchi,  diqqat  va  xotira  darajasi,  tafakkur xususiyatlari so‘z boyligi hamda nutqning rivojlanganlik darajasi va boshqalar ruhiy psixologik rivojlanishga ta’luqlidir.