MILLIY KURASH SPORT TURIDA MASHG’ULOT JARAYONINI TASHKIL ETISH METODIKASI - Turdiyev To’xtaboy Mamatmurod o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Kurash  —  sport  turi,  belgilangan  qoidaga  muvofiq  ikki sportchining yakkamayakka olishuvi. Ushbu maqolada milliy kurash mashg’ulotlarida umumiy rivojlantiruvchi va maxsus mashqlarning ahamiyati tog’risida fikr yuritilgan.