IMOM TERMIZIYNING “SUNAN” NOMLI ASARINING OʻZIGA XOS JIHATLARI. - Xasanov Husniddin (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Maqolada imom Termiziyning qisqacha tarjima holi, ta'lim olgan ustoz  va  safar  qilgan  yurtlari,  yozgan  asarlari,  asarlari  ichidan  “Sunan”  asarining boshqa sunan asarlardan uslubi, hadislarni keltirish tartibi, ahkomlar boyon qilinish jihatidan oʻziga xos jihatlari.