KOMPOZITORLIK VA BASTAKORLIK IJODIGA BIR NAZAR - No‘monov Iftixorjon Iqboljon og’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  o‘zbek  zamonaviy  musiqasi,  O‘zbekistonga kompozitorlik  va  bastakorlik  ijodining  kirib  kelishi  hamda  o‘zbek  kompozitor  va bastakorlari ijodi haqidagi malumotlar fikr mulohazalar yoritilib berilgan