INKLYUZIV TA’LIMDAN-INKLYUZIV JAMIYATGA - Gulnora Sharipova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Imkoniyati  cheklangan  bolalarni  tarbiyalash  masalasi  bugungi kunda  eng  dolzarb  masalalardan  biriga  aylanib  bormoqda.  Hozirgi  kunda Respublikamizda  alohida  yordamga  muhtoj  bolalarning  rivojlanish  darajasi, imkoniyatlari,  xususiyatlari  va  qobiliyatlariga  ko'ra  maxsus  yoki  umumiy  ta'lim tizimida  ta'limni  amalga  oshirish  maqsadida  inklyuziv  ta'lim  tizimi  amalga oshirilmoqda.