MAMLAKAT AHOLISI O’SISH SUR’ATI PASAYIB KETISHINING IQTISODIYOTGA TA’SIRI - Urunbayeva Yulduz Pirnazarovna,; Beknazarov Sherbek, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  aholining  kamayib  ketishing  iqtisodiyotga ta’siri,  dunyo  bo’yicha  ko’plab  mamlakatlarda  aholining  kamayib  borayotganligi, jumladan  mamlakatimiz  aholisining  o’sish  sur’atining  pasayish  tendensiyasini ko’rsatayotganligi, bunga sabab bo’layotgan omillar haqida fikr yuritiladi.