TARKIBIDA TRIGONOMETRIK FUNKSIYALAR QATNASHGAN IFODALARNI INTEGRALLASH. - Xolturayeva Kamola Bahrom qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Biz bu maqolada tarkibida trigonometrik funksiyalar qatnashgan ifodalarni sodda ko`rinishda integralashni o`rgamiz. Ya`ni bu maqolada trigonometrik funksiyarlarni belgilash kiritish yo`li bilan qulay usulda ishlashni o`rganamiz.Bundan tashqari  maple  dasturida  trigonometrik  ifodalarning  grafigini  chiqarishni  ham o`rganamiz.