MIJOZLARGA PSIXOLOGIK YORDAM HAMDA MASLAHAT BERISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Ismoilova Fazilat Oʻralovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Bugungi  kunda  aholining  psixologik  xizmatga  ehtiyoji  ortib borayotganligi kuzatilmoqda. Hozirda psixologik xizmat ommalashib borayotgan soha sifatida  rivojlanmoqda.  Ayniqsa,  kam  bo‘lsada  joylarda  psixolog  maslahati  yoki xizmati  xonalari,  markazlari  ochilishi  bu  sohadagi  ishlarda  yangi  siljishlar bo‘layotganligidan  dalolatdir.  Ammo,  ko‘pgina  psixologlar  tomonidan  psixologik maslahatni tashkil etish va olib borishda qiyinchiliklar sezilmoqda.