IKKI YURAK, BIR SHE’RIYAT: FAYNBERG IJODIDA MILLATLARARO UYG‘UNLIK - Erkinboyeva Aziza Ruslonovna; Mohinbonu Mardonova Shuhrat qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu  maqolada  Aleksandr  Faynberg  ijodida  millatlararo  uyg‘unlik mavzusining badiiy talqini yoritiladi. “Chig‘ir” to‘plami asosida ikki xalq o‘rtasidagi madaniy  yaqinlik,  do‘stlik  va  mushtaraklik  masalalari  tahlil  qilinadi.  Shoirning she’rlari  yoshlar  uchun  bag‘rikenglik,  insonparvarlik  va  totuvlik  g‘oyalari  ilgari suriladi.