BOLALARDA AGRESSIV HOLATLAR SHAKLLANISHINING OLDINI OLISH HAMDA BARTARAF ETISHDA PSIXOLOGIK HIMOYANI YUZAGA KELISHI - Abdualiyeva Barno Yusufovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maktab  o’quvchilari  orasida  agressiv  xulq-atvorni  bartaraf etishda,  avvalo  shu  narsa  ko’zga  tashlanadiki,  har  qanday  holatda  ham  bolalarni be’etibor  qoldirish  kerak  emas,  ayniqsa,  maktab  o’quvchilarini,  o’smir  yoshlarni, chunki  ular  huddi  endi  o’sib  kelayotgan  novda  kabidir.  Uni  qaysi  tomonga shakllantirilsa shunday shakllanib boradi.