OʻQUVCHI YOSHLARDA IQTIDORNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI HAMDA PSIXOKORREKSIYASI - Axmedov Sherdil Bahodir oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Iqtidorli bolalar bilimlarni to'plash va qayta ishlashga juda erta moslashadi. Ko'p hollarda, bu faqat ularning doimiy singishi hisoblanadi. Ularning bu  ishtiyoqi  maktab  tomonidan  to'liq  taqsimlanadi,  bu  birinchi  navbatda  tajribani uzatishga,  bolani  insoniyat  tomonidan  to'plangan  bilimlar  bilan  tanishtirishga qaratilgan.