BOSHLANGʻICH SINF DARSLARIDA INTERAKTIV METODLARNI QOʻLLASHNING AFZALLIKLARI - Egamova Nigora Ustamirzayevna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlangʻich sinf o‘quvchilarining bilim olish jarayonida  interaktiv  metodlardan  foydalanishning  pedagogik  afzalliklari,  ularning taʼlimga  bo‘lgan  qiziqishini  oshirishdagi  roli  hamda  ta’lim  samaradorligini ta’minlashdagi o‘rni tahlil qilingan. Muallif interaktiv metodlarning turli shakllarini ko‘rib chiqib, ularning boshlang‘ich ta’limga mos keluvchi jihatlarini yoritadi.