INGLIZ HUQUQIY TILIDAGI GRAMMATIK JIHATLAR: ARXAIZMLAR, MODAL FE’LLAR, MURAKKAB SINTAKSIS - Murodullayev Abdulaziz Inatulla o’g’li,; T. A. Bushuy, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada ingliz huquqiy tilidagi grammatik jihatlar: arxaizmlar, modal fe’llar, murakkab sintaksislar yoritrildi.