EFFECTIVE METHODS IN TEACHING ENGLISH - Haydarova Mehrangiz (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  ingliz  tili  global  kommunikatsiyaning  muhim  vositasi  sifatida, uning o‘qitilishi o‘quvchilarning til ko‘nikmalarini rivojlantirishda katta ahamiyatga ega. Har bir metodning afzalliklari va o‘quvchilarga qanday yordam berishi haqida ma'lumot  berilgan.  Ushbu  yondashuvlar  o‘quvchilarning  qiziqishini  oshirish,  tilni amaliyotda  qo‘llash  qobiliyatini  rivojlantirish  va  mustaqil  fikrlash  ko‘nikmalarini shakllantirishda  samarali  hisoblanadi.  Maqola  ingliz  tilini  o‘qitishda  zamonaviy yondashuvlarni qo‘llash orqali ta'lim jarayonini yaxshilashga qaratilgan.