“MADANIY TAFAKKUR” TUSHUNCHASI, UNING FALSAFIY, IJTIMOIY VA PSIXOLOGIK JIHATLARI - Aslonov Jurabek Mansurovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Mazkur  maqolada  “madaniy  tafakkur”  tushunchasi,  uning  ta’rifi,  turli  xil olimlar tomonidan unga berilgan ta’riflar qiyosiy tahlil qilinadi. Shu bilan bir qatorda, maqolada  ushbu  tushunchaning  falsafiy,  ijtimoiy  va  psixologik  jihatlari  ham o’rganiladi.