MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA FIKRLASH HAMDA IDROK ETA OLISH QOBILIYATLARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Choriyeva Malika Xuvayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ta’lim  sifatini  oshirishda  o‘qitish  jarayoniga  sintezlashgan yondashuvning  muhimligi  nuqtai  nazaridan,  o‘quvchilarda  ta’limiy  ehtiyojlarni faollashtirish uchun gumanistik, shaxsga yo‘naltirilgan hamda individual-differensial yondashuvni yo‘lga qo‘ish lozim.