CHET TILI OʻQITISHDA PEDAGOGLARNING TA’LIM JARAYONIDA QOʻLLAYDIGAN TAMOILLARNING NAZARIY VA AMALIY ASOSLARI. - F. S.Tashpulatova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Taqdim etilayotgan maqola  chet tili oʻqitishda  pedagoglarning  ta’lim jarayonida qollaydigan tamoillarning    nazariy va amaliy  asoslari    oʻqitish metodi   oʻqitishning   shakllari,  interfaol oʻqitish metodlari qoʻllangan vaziyatlar, oʻqitishning  ilgʻor  tajribalarini  oʻrganish  mutaxassislik  uchun  zarur  koʻnikma  va malakalarni  shakillantirishdan,    shunigdek    tarjimonlarni  maxsus  ilmiy  metodik adabiyotlar bilan ishlashga oʻrgatish  va  ilmiy ishlarga tayyorlashdan iboratdir.