RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR MUHITIDA MUSTAQIL TA’LIM JARAYONLARINI PEDAGOGIK LOYIHALASHTIRISH - To’rayev Adham Akrom o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Raqamli  texnologiyalar  muhitida  mustaqil  ta’lim  jarayonlarini pedagogik  loyihalashtirish  zamonaviy  ta’lim  tizimining  eng  dolzarb  masalalaridan biridir. Bugungi kunda axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining keng joriy etilishi ta’lim  jarayonini  tubdan  o‘zgartirib,  o‘quvchilarning  mustaqil  bilim  olish imkoniyatlarini  kengaytirmoqda.  Shu  sababli,  raqamli  muhitda  mustaqil  ta’lim jarayonlarini  samarali  tashkil  etish  uchun  pedagogik  loyihalashtirishning  yangi yondashuvlari va usullarini ishlab chiqish zarurati tug‘ildi.