XORAZM QOVUNCHILIGINING TARIXI. - Rahimov Furqat Jabberganovich,; Sapoyeva Nilufar, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  mualliflar  Xorazm  diyorida  yetishtirilgan  qovun navlari, qovun navlarining dunyoga tarqalish tarixi, qovunlarning insonlarga foydali omillari to‘g‘risida ma'lumotlar beradi.