AGAR ODAMLAR MATEMATIKANING SODDA EKANLIGIGA ISHONMASALAR, BUNING SABABI SHUNDAKI, ULAR HAYOT QANCHALIK QIYINLIGINI TUSHUNMAYDILAR - Shamsitdinova Gavxaroy Azmiddin qizi; Dadaxanov Musoxon Xoshimxonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada matematikaning soddaligi haqidagi g‘oya bilan hayotning  murakkab  tabiati  o‘rtasidagi  qarama-qarshilik  falsafiy  va  ilmiy  nuqtayi nazardan tahlil qilingan.