KÓRKEM ÓNERDE ÓZ JOLIN TAPQAN XUDOJNIK - Kamalova Gúlmaryam; Saparova Gwzal (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotaciya: Bul maqalada Qaraqalpaqstan Respublikasındaǵı sheber xudojnik hám pidayı pedagog – Marat Dáwletmuratov ómiri, dóretiwshiligi hám kórkem óner tarawındaǵı  xızmetleri  keńnen  sáwlelendirilgen.  Maqalada  xudojniktiń  bilim  alǵan jılları,  ustazları,  pedagogikalıq  jumısı  hám  shańaraqlıq  tárbiyası  haqqında  tolıq maǵlıwmatlar berilgen.