SULAYMANOV TIMUR ÓZIN KÓRKEM ÓNERGE BAǴISHLAǴAN XUDOJNIK - Kamalova Gúlmaryam,; Saparova Gwzal, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotaciya: Bul maqalada Qaraqalpaqstan Respublikasındaǵı sheber xudojnik hám pidayı pedagog - Sulaymanov Timur Amangeldiyevichtiń ómiri, dóretiwshiligi hám  kórkem  óner  tarawındaǵı  xızmetleri  keńnen  sáwlelendirilgen.  Maqalada xudojniktiń  bilim  alǵan  jılları,  ustazları,  pedagogikalıq  jumısı  hám  shańaraqlıq tárbiyası haqqında tolıq maǵlıwmatlar berilgen.