KUZGI BUG‘DOY URUG‘INING UNUVCHANLIGINI LABARATORIYA SHAROITIDA ANIQLASH - Ismaylov Uzaqbay Embergenivich; Qоzibayeva Nafosat Shavkatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu hujjatda kuzgi bugʻdoyning Крошка va Пловчанка navi urugʻlarining  labaratoriya  sharoitida  unuvchanligini  aniqlash  boʻyicha  oʻtkazilgan tadqiqot  natijalari  batafsil  yoritilgan.  Tadqiqotning  asosiy  maqsadi  —  urugʻlarning sifatini  baholash  va  ularning  ekishga  yaroqliligini  aniqlash.  Unda  tadqiqotning dolzarbligi, oʻtkazish usullari, olingan natijalar va ularning tahlili, shuningdek, amaliy tavsiyalar keltirilgan.