TESKARI TRIGONAMETRIK TENGSIZLIKLARNI GRAFIKLARI YORDAMIDA YECHISH - Kuljonov Javlon Nematovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Teskari  trigonometrik  funksiyalarning  teskari  ko‘rinishlarini ifodalaydi  va  ular  burchaklarni  aniqlashda,  geometrik  muammolarni  yechishda  va boshqa  ko‘plab  sohalarda  qo‘llaniladi.Ushbu  maqolada  teskari  trigonometrik funksiyalarning  ta'rifi,  xususiyatlari,  grafikasi,  amaliyotdagi  o‘rni  va  qo‘llanilishi yoritlgan.