MARTIN XAYDEGGER FALSAFASIDA INSON BORLIG‘I MASALASI. - Tazabay Yuldashev (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  G‘arbiy  Yevropa  falsafasining  eng  yangi yo‘nalishlarida,  xususan  M.  Xaydegger tafakkurida, borliq  muammosini  anglashga doir yangi yondashuvlar tahlil qilinadi. Unda ushbu g‘oyalarni falsafiy tadqiqotlarda hamda oliy ta’lim muassasalarida o‘qitish jarayonida qo‘llash imkoniyatlari va talqin variantlari taklif etiladi.