ХОДИМЛАРНИ ТАЙЁРЛАШДА МАРДЛИК ВА ЖАСОРАТ РУҲИНИ ТАРБИЯЛАШНИНГ САМАРАЛИ УСУЛЛАРИ - Умурзоқов Бахтиёр Боходирович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация:  Ушбу  мақолада  ходимларнинг  жисмоний  ва  руҳий тайёргарлигида  мардлик,  жасорат  ва  фидоийлик  каби  маънавий-ахлоқий фазилатларни шакллантиришнинг самарали усуллари таҳлил қилинган. Таълим-тарбия жараёнида миллий қадриятлар, тарихий мерос, жанговар анъаналар ҳамда замонавий  психология  ва  мотивация  технологияларидан  фойдаланиш масалалари кўриб чиқилган. Мақолада мутахассислар фикри, илмий хулосалар ва амалий тавсиялар келтирилган.