BOLALAR XULQIDA TOBELIKNING NAMOYON BOʻLISHI HAMDA UNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Alimardonov Urol Qoraboyevich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Addiktiv xulq-atvor, odatda, insonning o'zini yaxshi his qilish yoki muammolardan chalg'ish uchun ruhiy holatini o'zgartiruvchi moddalarga murojaat qilishi  bilan  tavsiflanadi. Bu  xulq-atvor,  avvalo,  moddani  suiiste'mol  qilish  bilan boshlanadi, keyin esa bu odatga aylanishi mumkin.