VMC 640 DASTGOHIDA MURAKKAB DETALLARGA ISHLOV BERISH TEXNOLOGIYASI - Sh.A.Jaxonov (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya Mazkur  maqolada  VMC  640  vertikal  ishlov  berish  markazining  murakkab shakldagi  detallarga  ishlov  berishdagi  imkoniyatlari,  dasturiy  boshqaruv  tizimi, asboblar bilan ishlash texnologiyasi hamda ishlab chiqarish samaradorligiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, murakkab geometrik shakllarga ega bo‘lgan detallarni aniqlik va sifat talablariga javob bergan holda ishlab chiqarish bo‘yicha amaliy tajribalar tahlil qilingan.