JAMIYATNI YUKSALTIRISHDA HUQUQIY TARBIYANING O’RNI - Shamsutdinova Zebiniso Mansurbek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  jamiyatni  yuksaltirishda  huquqiy  tarbiyaning roli,  aholining  huquqiy  madaniyatini  oshirishda  qanday  jabhalarga  e'tibor  qaratish kerakligi  bayon  etilgan.  Bugungi  kunda  aholining  huquqiy  bilimlari  yetarli emasligining sabablari va buni bartaraf etish usullari nimalardan iborat ekanligi bayon etilgan.