O'SPIRINLARDA HISSIYOTNI BOSHQARISHNING AHAMIYATI - Murtazayeva Gulnora Zarif qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: O'spirinlik davri inson hayotining eng murakkab va o'ziga xos davrlaridan  biridir.  Bu  davrda  inson  tanasi  va  ruhiyati  sezilarli  o'zgarishlarga  duch keladi.  O'spirinlar  o'zlarini,  atrofdagi  dunyoni  va  boshqalar  bilan  munosabatlarini yangi  ko'z  bilan  ko'rishga  harakat  qiladilar.  Shu  bilan  birga,  o'spirinlik  davrida hissiyotlar juda kuchli va o'zgaruvchan bo'ladi. Hissiyotni boshqarish o'spirinlarning hayot  sifatini  yaxshilash,  shaxsiy  rivojlanishiga  yordam  berish  va  ijtimoiy muammolarni kamaytirishda muhim ahamiyatga ega.