BOʻLAJAK OʻQITUVCHILARDA IJODKORLIK TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISH (KITOBXONLIK MADANIYATI ASOSIDA) - Tolibova Shaxnoza (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarda ijodkorlik tafakkurini rivojlantirishda  kitobxonlik  madaniyatining  o‘rni  tahlil  qilinadi.  Kitob  o‘qishning ta’lim  jarayonidagi  ahamiyati,  tanqidiy  va  ijodiy  tafakkurni  shakllantirishdagi  roli ko‘rsatib beriladi. Bo‘lg‘usi pedagoglarning innovatsion yondashuvlari va zamonaviy ta’lim metodlari orqali ijodiy tafakkurni rivojlantirish yo‘llari yoritiladi.