OZIQ-OVQAT MAHSULOTLARINI YETISHTIRUVCHI QO‘SHINLAR FRONT ORTI TA’MINOTI BO‘LINMALARI FAOLIYATINING ISLOHOTI - NIYOZOV Sodiq Raximovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qishloq xo‘jalik mahsulotlarini yetishtirish va ishlab  chiqarish  bo‘yicha  harbiy  qismlarning  front  orti  ta’minoti  bo‘linmalari faoliyatida olib borilayotgan islohotlar, ularning faoliyatini takomillashtirish bo‘yicha Mudofaa Vazirligi qo‘shinlariga yangi kiritilgan tizimning tahlili bayon etilgan.