SHIFOKOR QABULIGA NAVBAT JARAYONINI RAQAMLASHTIRISH VA UNING SAMARADORLIGI - Rustamova Nodiraxon Abduraxmon qizi; S.Ibragimov (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda sog‘liqni saqlash sohasida shifokorga yozilish va navbat  kutish  jarayonlarini  raqamlashtirishning  dolzarbligi  yoritilgan.  Tizimni raqamlashtirish  orqali  xizmatlar  sifati,  vaqt  tejalishi  va  bemorlarning  qulayligi ta’minlanadi.  Mobil  ilova  va  veb-portal  orqali  navbatlar  avtomatlashtirilgan  tarzda tashkil  etiladi.  Shuningdek,  shifokorlar  ish  yuklamasini  kamaytirish,  axborotlarni tezkor yetkazish va boshqaruvni optimallashtirish imkoniyati yaratiladi.