NATYURMORT JANRI ASOSIDA O’QUVCHILARDAN BADIIY DUNYOQARASHNI SHAKLLANTIRISH METODIK YONDASHUVLARI - Akbarova Rayhona Jamoliddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola umumiy o’rta ta’lim maktbalarida Tasviriy san’at  fanini  o’qitish  bo’yicha  natyurmort  janrni  o’rgatish  metodikasini  qo’llash  bo’yicha fanning  istiqbollari  bo’yicha  keng  fikr  va  mulohazalar  yurtilib.bir  qancha ma’lumotlarni keng bayon etadi.