VOYAGA YETMAGAN BOLALAR OʻRTASIDA ALKOGOLIZMGA QARAMLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Yusupova Sohiba Saparboyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Voyaga  yetmaganlarning  ichkilikbozligi  noqonuniy  giyohvand moddalar yoki tamaki mahsulotlarini iste’mol qilishdan ko’ra ancha keng tarqalgan muammo  bo’lib  qolmoqda.  Voyaga  yetmaganlarning  spirtli  ichimliklarni  iste’mol qilishiga yo’l qo’ymaslik to’g’risidagi qonunlarning aksariyati Shtatlar tomonidan qabul  qilingan  bo’lsa-da,  federal  darajada  Qonunchilik  faolligi  va  Shtatlarning ushbu  muammoni  cheklash  bo’yicha  harakatlarini  qo’llab-quvvatlashga  qiziqish mavjud.