“ICHIMIZDAGI NAZRUL ISLOM” (maqola) - Ergasheva Nilufar Akramjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:    Ushbu  maqolada  O‘zbekiston  xalq  shoiri  Erkin  Vohidovning “Ruhlar  isyoni”  dostoni  tahlil  etiladi.  Dostondagi  har  bir  rivoyatning  ma’naviy-ma’rifiy jihatlari yoritib beriladi.