"ERKIN VOHIDOV – ELPARVAR SHOIR" - Ergasheva Nilufar Akramjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Ushbu maqolada Oʻzbekiston xalq shoiri, Oʻzbek qahramoni Erkin Vohidov sheʼrlaridagi qochirimlar, tashbeh, tazod kabi sheʼriy sanʼatlar muhokama qilinadi.