MAKTABGACHA VA MAKTAB YOSHDAGI BOLALARDA TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK USULLARI - Daminova Maqsuda Muzaffarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Аnnotatsiya: Bolalar o‘z tabiatlariga ko‘ra haddan tashqari qiziquvchan bo‘ladi. Ular  hamma  narsani  bilishi  juda  zarur:  ta’mini  tatib  ko‘rishi,  ushlab  ko‘rishi, tushunarsiz va yangi bo‘lgan narsalarga o‘z tushuntirishlarini o‘ylab topishi, tajriba o‘tkazib ko‘rishi va o‘z farazlarini tekshirishi.