MAKTABGACHA TA’LIMDA - OTA ONALAR HAMKORLIGI - U. Akbarova, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maktabgacha  ta'lim  tizimida  ota-onalar  hamkorligi  bolalarning har tomonlama yetuk barkamol shaxs sıfatida ulg'ayishi qolaversa,  ijtimoiy, ma'naviy va  intellektual  rivojlanishida  hal  qiluvchi  rol  o'ynaydi.  Ushbu  annotatsiyada maktabgacha  ta'lim  tashkilotlari  va  ota-onalar  o'rtasidagi  samarali  hamkorlikning asosiy  jihatlari,  uning  bolalar  tarbiyasiga  ta'siri  va  amaliyotda  qo'llaniladigan  eng yaxshi usullar yoritilgan.