MAKTABGACHA TA’LIM SOHASIDA RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Ergasheva Naima (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqola  O'zbekistonda  maktabgacha  ta'lim  tizimining rivojlanish istiqbollarini, joriy islohotlarni va xalqaro tajribalardan olingan saboqlarni tahlil qiladi. 2025-2030 yillarga mo'ljallangan yangi dasturlar, metodik yondashuvlar va  tizimli  o'zgarishlar  yoritilgan  bo'lib,  ular  maktabgacha  ta'lim  sifatini  oshirishga qaratilgan. Maqolada "Ilk qadam" dasturining yangi pedagogik yondashuvlari tahlil qilinadi.