AN’ANAVIY VA MULTIMEDIYAVIY JANRLARNING O‘XSHASH VA FARQLI TOMONLARI - Muxlisa Abdullayeva (TADQIQOTLAR, 2025)
ANOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  jurnalistikaning  an’anaviyligi  va multimediyaviyligi o‘rganib chiqildi. Janrlarning o‘xshash va farqli tomonlari bugungi media  misolida  chuqur  tahlilga  tortildi.  Maqola  ilmiy  nazariy  jihatdan  o‘rganilib, janrlarning zamonaviy  mediadagi o‘rni yoritib berildi.