LABARATORIYDA BOSHQARUV TIZIMINI RAQMLASHTIRISH LIMS BO‘YICHA ILMIY ISHLARNING ADABIYOTLAR TAHLILI. - Abduvoxid Abduraxmonovich Mamajonov,; Abdujabborov Obidjon Oribjon o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  Laboratoriya  ma’lumotlarini  boshqarish  tizimi (Laboratory  Information  Management  System-LIMS)  bo‘yicha  sciencedirect ma’lumotlar bazasidagi maqola, kitob va ilmiy ishlar jamlanmasini tahlil qilish orqali LIMS  ni  o‘rganishga  bo‘lgan  talab  qay  darajada  o‘sib  borayotganini  ko‘rsatishga qaratilgan.