OILA VA MAKTABDA FARZANDLAR TA’LIM-TARBIYASIGA AHAMIYATLI BOʻLISH HAMDA ULARNI KELAJAKDA YETUK SHAXS SIFATIDA YETISHISHLARIGA KOʻMAK BERISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Jabborov Yoqub Omonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Bola  dunyoga  kelibdiki,ilk  bora  ko`zlarini  ochishi  bilan  o`zini onasining issiq quchoqlarida ko`radi va uning kelajakdagi kamolotida ham aynan ota-onasi muhim ahamiyat kasb etadi. Ya`ni bola ertangi kunda jamiyatimizda qanday o`rin tutishi va shu jamiyatimizga qanday inson sifatida kirib borishida ham ota-ona va oilaning o`rni beqiyosdir.