BLOGERLIKNING JURNALISTIKADAGI O‘RNI - Roʻzmatova Sadoqatxon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Blogerlikning  jurnalistikadagi  o‘rni  bugungi  kunda  axborot maydonida muhim va keng qamrovli mavzulardan biriga aylangan. Internetning keng tarqalishi va ijtimoiy tarmoqlarning rivojlanishi bilan birga, blogerlik faoliyati jadal sur’atlarda o‘sib  bormoqda.  Bu  jarayonda  blogerlar  nafaqat  shaxsiy  fikrlarini ifoda etuvchi  shaxslar  sifatida,  balki  axborot  tarqatish  va  jamiyat  fikrini  shakllantirishda muhim vosita sifatida ham namoyon bo‘lmoqda. Blogerlik va jurnalistika o‘rtasidagi munosabatni  chuqur  tahlil  qilish  bugungi  zamon  axborot  makonini  to‘g‘ri  anglash uchun zarurdir.