PSIXOLOGIYADA PSIXOTERAPIYA MASHGʻULOTLARINING OʻRNI VA AHAMIYATI HAMDA BOLALAR HAYOTIGA IJOBIY TA’SIRI - Ismayilova Roza Kambardinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Psixoterapiya – davo maqsadlarida bemor yoki bemorlar guruhi psixikasiga  ta’sir  ko‘rsatish  jarayonidar.  Davo  maqsadida  kasal  psixikasiga ko‘rsatiladigan  har  handay  ta’sir  ham  psixoterapiya  jumlasiga  kiravermaydi. Masalan,  psixafarmakalogiya  preparatlar  bilan  psixikaga  ta’sir  ko‘rsatish psixoterapiya  emas.  Psixoterapevtik  ta’sirning  asosiy  turi  so‘z  bilan  ta’sir ko‘rsatishdir.