XULQI OGʻIR OʻSMIR YOSHDAGI BOLALAR BILAN ISHLASHNING ZAMONAVIY PSIXOLOGIK USULLARI - Aslanova Nodira Mirzakarimovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.    Shaxs  og‘ishgan  xulqini  psixologik  korreksiyalash  jarayoni kechiktirib  bo‘lmas  vazifa  hisoblanadi.  Sababi  og‘ishgan  xulqning  psixologik muammolarini  amaliy  yordam  berish  orqali  hal  qilish  muhim  hisoblanadi.  Bunda barcha  aloqador  shaxslar,  pedagog-psixolog  hamda  subyektning  yaqin  insonlari birgalikda ish olib borib, maqsadga erishishi tavsiya etiladi.